Ofte stilte spørsmål

Hva er permanent makeup?

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering. Behandlingen går ut på å implantere spesielt utviklede pigmenter ned i huden. Behandlingen har mange navn og de fleste har hørt om ”micropigmentering”, ”microblading”, ”conturemakeup”, ”pmu” og fler. De går alle ut på det samme, men man benytter ulike metoder i form av manuelle metoder og bruk av en maskin.

Varer det evig?

Nei. Permanent makeup skal ikke vare evig. Behandlingen krever påfyll over tid. Det skal kunne forandres. Fargeintesiteten varierer også fra hud til hud, hjemmepleien du benytter og hvor mørke pigmenter man velger.

Hva koster behandlingen?

Prisene kan variere noe, men mellom 3000-7000,- er et gjennomsnitt. Medisinske behandlinger har en startpris på 1000,- og varierer på grunn av område og størrelse.

Kan jeg trene, sminke meg og dusje etterpå?

Swiss Color anbefaler at du holder deg unna hard trening i minst 2 dager, ikke vann i det behandlede området på 24 timer og makeup i 48 timer.

Ja, dersom du oppsøker en sertifisert behandler, med god erfaring og fargekunnskap er det en sikker behandling. Swiss Color inneholder ingen tungmetaller eller jernoksider og er trygge, sikre, sertifiserte farger med lang utvikling i kvalitetssikre laboratorier.

Er det en sikker behandling?

Er det smertefullt?

Swiss Colors nålesystem og maskin gjør selve behandlingen stort sett smertefri. Noen kan oppleve ubehag i noen områder. Man benytter en bedøvelseskrem før behandlingen starter som har god effekt.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En behandling vil ta fra 30 min- 120 min. Da inkluderes konsultasjon og bedøvelse.

Kan jeg gå på jobb etter behandlingen?

Du kan oppleve noe hevelse de første timene etter behandlingen. Noen synes det er helt ok, mens andre ikke ønsker å vise seg slik. De fleste opplever at hevelsen går ned i løpet av 30 minutter og fortsetter sine daglige gjøremål uten problemer.

Hvem passer behandlingen for?

  • Permanent makeup passer for alle som ønsker en lettere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker dine naturlige trekk. Her kan man korrigere ujevnheter på leppene, jevne ut fargen på dine bryn, lage en sminket look rundt øynene.
     

  • Spesielt godt egnet for de med dårlig/nedsatt syn, for deg som trener mye, for areolarekonstruksjon etter operasjon, samt arrkorrigeringer, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe-ganespalte, alopecia som er en hudlidelse med helt eller delvis hårtap, vitiligo hudområder som mangler pigment, allergi for deg som ikke tåler vanlig Make-up. 

Fant du ikke det du lurte på?

Takk! Melding er sendt.