Hudhelse

Huden er et fantastisk organ med mange funksjoner. Den evner å beskytte, reparere

og fornye seg ved produksjon av blant annet kollagen og elastin.

 

Huden er imidlertid det organet som sist

får næring av det vi spiser. Hudens aldring begynner så tidlig som i 25 års alder, og fremskyndes for kvinner ytterligere ved fall

i østrogen i årene frem mot overgangsalder.

Alle prosesser går saktere, og hudens celler

må stimuleres for å levere optimalt.

Veiledning i hudhelse

Skjønnhet handler for de fleste av oss om å se sunn og opplagt ut. Grunnlaget for dette ligger hovedsakelig i en frisk og velfungerende hud. Når du søker veiledning i hudhelse er det avgjørende at din hudterapeut har god kunnskap om hudens anatomi, sykdomstilstander i huden, den naturlige aldringsprosessen og faktorer som fører til aldring og ubalanser i huden.

 

For å oppnå en hudforbedring er det hudens evne til regenerasjon man ønsker å stimulere. Vi arbeider derfor med de best dokumenterte virkemidler.

Medisinsk hudpleie

MBC Lasersenter er en autorisert forhandler av ZO Medical og ZO Skin Health, utviklet av den anerkjente dermatologen Dr. Zein Obagi. Produktene fra ZO er bygget opp med en tanke om å fremme sunn hud, behandle tilstander som akne, rosacea og pigmentering, samt forsinke og forbedre hudens aldringsprosess. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer som vitamin A, og har dokumentert effekt. Et hudpleieprogram fra ZO vil tilpasses individuelt basert på hudtype, hudens tilstand og funn under hudscanning.

Elixir Cosmeceuticals

Kjernen i vår filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker vi aldri om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har. Denne grunntanken gjør at vi jobber personlig ut mot kundene våre gjennom dyktig personell på klinikkene. Ved å tilby hudscanning kan vi kartlegge hudtilstanden til hver enkelt kunde. Dette er et inspirerende verktøy både for oss og for kundene våre, fordi det å gir oss mulighet til å se at produktene våre har en effekt etter bare noen måneders bruk.