Jane Iredale

Hudpleiende makeup som er lett å påføre

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Våre mineralpudder vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt.The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen.

Fantastisk dekkevne med naturlig finish

Baseproduktene våre inneholder finknuste mineraler som gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

Antioksidanter og vitaminer

Vitaminene og antioksidantene du finner i samtlige Jane Iredale produkter bidrar til de hudpleiende egenskapene og forsterker fordelene ved makeupen vår.

Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent

Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du kan opprettholde en sunn hud. Jane Iredale har seks produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler; Amazing Base® SPF20, PurePressed® Base SPF20, Glow Time® BB Cream SPF25, Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15, Powder-Me SPF® Dry Sunscreen SPF30 og LipDrink® Lip Balm SPF15. Disse produktene inneholder titaniumdioksid og er vannresistente i opptil 40 minutter.

Pleiende og beroligende

Sammensetningen av mineraler og planteekstrakter virker pleiende og beroligende på ulike hudtilstander. Titandioksid og sinkoksid vil blandt annet roe og redusere rødhet mens sinkoksid er antibakteriell. Vi bruker også en rekke planteekstrakter og oljer som roer og lindrer.

Ikke testet på dyr

Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. jane iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og vi er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.